Hindbærostekagebruno

Fra thefoodclub.dk som igen har fundet den på bloggen Call me cupcake.

Afprøvet med succes af Sigrid, september 2012

500 g smør
6æg
9 dl sukker
3½ dl hvedemel
4½ dl kakao
½ tsk salt

Ostecreme:
600 g flødeost
3æg
3 tsk ren vanillepulver
1 dl sukker

Ca. 250 g hindbær, helst friske, ellers frosne

 

Smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt smørret. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det sammen. Hæld dejen i en form, 30×40 cm.

Pisk flødeost, æg, vanille og sukker sammen og kom det ovenpå brownie-dejen, bland det rundt med spidsen af en kniv, så det danner et fint mønster. Fordel hindbærrene rundt om i dejen. Tryk dem godt ned i dejen så de kun lige kan ses, så de ikke tørrer ud under bagningen.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-45 minutter – den må endelig ikke blive for tør, så hold øje og tjek til den undervejs.